Bioresonantie & Orthomoleculaire Geneeskunde

reina eijsvogel

De ziekte van Lyme wordt veroorzaakt door een infectie met de Borrelia-bacterie. Deze bacterie kan worden overgebracht door de beet van een Teek maar ook door stekende insecten zoals muggen, muskieten of vlooien.
Hoe herken je een Borrelia infectie? : meestal ontstaat er er binnen 1 tot 3 weken een rode kring (erythema migrans) en zijn er in het bloed antistoffen aantoonbaar. Soms weet de bacterie echter ons immuunsysteem te misleiden en ontbreken beide symptomen.
De standaard behandeling van een infectie is een (langdurige) antibiotica-kuur. Of dit voldoende is om de bacterie te bestrijden is onduidelijk. Het blijkt ook dat het verdwijnen van de rode kring niet altijd betekend dat de infectie voorbij is.

Symptomen die kunnen wijzen op een aanhoudende  infectie:
Grieperig gevoel, koorts
Spier en gewrichtspijn, vermoeidheid, nachtelijk zweten, verhoogde rustpols, evenwichtsproblemen, sensorische problemen, cognitieve problemen, temperatuurstoornissen.
Het kan ook andere ziektebeelden imiteren zoals fybromyalgie, ME, MS, neuropsychische ziekten.
Kortom de klachten kunnen heel verschillend zijn en het is niet altijd duidelijk of een Borrelia-infectie de oorzaak is.

Met bioresonantie en orthomoleculaire middelen beschikken we over instrumenten waarmee we een aanhoudende Borrelia-infectie kunnen beïnvloeden. Afhankelijk van het stadium en de ernst kan het soms meerdere jaren duren voordat er herstel is.

"De Borellia-bacterie weet zich soms te verstoppen

voor het immuunsysteem"